UVO Vervoer B.V. Taxi - Touringcar - Koerier Groningen Nederland
Deutsch - German English Nederlands - Dutch

Bergsmastraat 5

9982 EA Uithuizermeeden

Uithuizermeeden: 0595-412611

Winsum: 0595-441774

Uithuizermeeden:
0595-412611

Winsum:
0595-441774

Deutsch - German English Nederlands - Dutch

Update sollicitatieprocedure

20 december 2017

Voor de verschillende vacatures hebben wij vele aanmeldingen mogen ontvangen. Wij hebben bij de vacatures aangegeven dat kandidaten waarmee wij graag willen kennismaken uiterlijk 20 december een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek zullen ontvangen. Echter, door de grote hoeveelheid aanmeldingen is gebleken dat dit helaas niet haalbaar is. Wij realiseren ons dat dit betekent dat het voor jou langer duurt dat je een reactie op je sollicitatie ontvangt.

De komende weken gaan wij verder met het doornemen van alle reacties en zullen wij kandidaten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Onze verwachting is dat wij in week 3 de selectieprocedure kunnen afronden.

Ontvangstbevestiging

Een aantal kandidaten hebben ons laten weten geen ontvangstbevestiging te hebben ontvangen van hun sollicitatie. Als je géén mail hebt ontvangen met bovenstaand bericht, hebben wij jouw sollicitatie helaas niet ontvangen.

Met vriendelijke groet,

UVO Vervoer BV


Wilt u meer nieuwsberichten lezen? Ga naar de nieuwspagina.

Nieuwe collega's gezocht Nieuwe collega's gezocht

Nieuwe collega's gezocht

In verband met uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor de functie van: o Planner/Centralist o Medewerker Ritreservering/Telefonist o Taxichauffeur Personenvervoer o Taxichauffeur Leerlingenvervoer o Taxichauffeur in opleiding o Touringcarchauffeur oproepkracht o Chauffeur doktersdienst Wil jij ons team komen versterken? Klik hier om naar het sollicitatieformulier te gaan. Wij zien jouw reactie graag verschijnen!  ... Lees verder »»

Contact

Bergsmastraat 5
9982 EA Uithuizermeeden
T: 0595-412611
E: info@uvovervoer.nl

Nieuws

Alle nieuwsberichten en actualiteiten van UVO Vervoer B.V. kun u zien op onze nieuwspagina.

24-uurs

UVO Vervoer is een taxi- en touringcarservice die 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw dienst staat. Offerte aanvragen

© 2015 UVO Vervoer B.V.
Gemaakt door Hoogma Webdesign